Waarom een gezichtsbehandeling?

Het krijgen van een gezichtsbehandeling eens in de zes weken zorgt ervoor dat uw de huid de boost geeft die het nodig heeft. Wanneer u jonger bent maakt de huid sneller nieuwe cellen aan zodat de huid er gezond uit blijft zien. Wanneer u ouder wordt gaat dit allemaal wat trager en heeft de huid eigenlijk een steuntje in de rug nodig. De huid krijgt meer rimpels, kan er droger uit gaan zien of krijgt een wat doffere look. Het doel van een goede gezichtsroutine is om de snelheid van de cellen te bevorderen, zodat jij uiteindelijk een frisse look krijgt. Dit wordt naast thuisverzorging nog efficiënter als u dit ook door een specialist laat doen eens in de zes weken. Ook staat uw huid dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Door allerlei factoren kan de conditie van je huid verminderen, denk aan stress, roken, milieu, zonschade, hormonen en verkeerd gebruik van cosmetica.

Tijdens de behandelingen wordt gewerkt met de producten van PUURR. Zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter.

De betaalbare producten zijn niet op dieren getest, vrij van parabenen en mineralen oliën en zijn er voor verschillende huidtypes. De producten zijn verkrijgbaar in de salon of via de website. Bestelt u producten via de website dan kunt u vermelden dat u klant bent bij Schoonheidssalon Tessa Hillegom.

U kunt kiezen uit de volgende gezichtsbehandelingen:

Gezichtsbehandelingen